El Sub23 perd 3 punts importants per la seva lluita per l’ascens a segona

El partit va començar amb un equip local molt potent i contundent en les primeres accions del partit. Els Mataronins van sortir una mica fluixos, nerviosos i desconcentrats cosa que els va portar a donar facilitats als locals per avançar-se al marcador. Tot i així, els mataronins intentaven ficar- se al partit però no ho aconseguien, i de nou els locals van tornar a marcar amb un xut molt potent a l’escaire de la porteria dels mataronins en la que el nostre porter poc va poder fer.

Els de quatre camins van oferir un vendabal de xuts i ocasions clares de gol, que Juan va aconseguir salvar. Minuts més tard, els groc i negres, van aconseguir reaccionar una mica i van intentar escurçar distáncies sense èxit, joel, victor i camilo estavellaven la pilota al pal en ocasions força clares de gol.  I així vam arribar a la mitja part amb un 3-1 en contra.

Només començar la segona part, i per errors clarament defensius i d’intensitat els locals van posar el 4-1 al marcador. Els mataronins intentaven apropar-se però novament els pals no deixaven que la pilota toques la xarxa dels de la Roca. Víctor amb un xut potent desde 10 metres va escurçar distàncies posant el 4-2 al marcador.

A falta de 10 minuts per acabar, els mataronins van sortir de cinc. Van aconseguir tenir més posessió, i ocasions clares que no van aconseguir materialitzar. Fins que 3 errors defensius més i de manera seguida va fer que els locals possessin terra pel mig i posant el 7-2 al marcador. Gairebé a les acaballes del partit Juanda, va apareixer entre linies realitzant un molt bon moviment i va posar el 7-3 definitiu que posava fí al partit.

Cal destacar l’actuació del nostre Porter Juan.

1,2,3 Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: