El Cadet «B» guanya a l’Arenys de Munt i manté les opcions d’ascens

image1 (16).jpegEspectacular partit del nostre Cadet “B” dissabte a Arenys de Munt. Un partit que es va guanyar tant en pista com a la banqueta. Un equip en plena sintonia amb el cos tècnic. Un Cadet “B” que venia avisant des de feia setmanes amb el seu bon joc i les ganes que tenen d’aconseguir al seu objectiu de la sisena plaça.
L’equip dirigit per Marc Bruguera i en aquest partit amb l’ajuda d’Andrés, ja que al delegat Paco Bruguera estava amb el primer equip, només van necessitar 46 segons per fer el primer gol, obra de Guillem en solitari. En el minut 10 i 13 Aitor i Gorin feien el segon i tercer, però una errada d’entendiment entre defensa i porteria feia que l’arenys es fiques en el partit amb un gol amb poca fortuna per els nostres ja que va entrar plorant a porteria tocany al pal i entrant. (1-3)
La segona part al rival, millor que als nostres amb pilota, no aprofitaven les seves oportunitats gràcies a la bona defensa col.lectiva amb ajudes constants i un estel.lar Jan que ho parava gaire bé tot! En 3 minuts es van veure 4 gols. Octavi feia el quart, i ràpidament, l’Arenys feia el segon i el tercer. Però en una combinació per banda Guillem marcava el cinquè i donava tranquil·litat a l’equip. En els últims 10 minuts, en Marc, ordena als jugadors que pressionin tota la pista i això fa que el rival no aconsegueixi sortir de la seva pròpia pista. En aquest moment al Cadet “B” domina al joc en atac i defensa i Octavi en l’últim feia el sisè.
Felicitar l’equip en general ja que amb aquesta victoria podrà lluitar fins a final de temporada per la sisena plaça, una plaça que donar accés a la segona divisió. També felicitem a Adrià jugador de l’infantil que debutava dissabte amb el Cadet “B”. Va fer les coses fàcils i va demostrar tenir tot al que demana en Marc com a entrenador per jugar en aquest equip. Segurament al veurem algun altre cop.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: