El cadet «A» remunta en dues ocasions i treu un empat davant el líder de la categoria

20180421_141839.jpgEl cadet A rebia el passat dissabte dia 21 al líder de la categoria el Manent Santa Coloma. Al partit s’arribava amb moral pels últims tres partits sense perdre, però amb les baixes de Bernat G. i Aleix. A priori era un duel desigual per la classificació dels dos equips, però els nostres tenien les seves esperances.

El partit va començar molt equilibrat, amb els dos equips lluitant de tu a tu, sense que es veiés reflectit la diferència a la classificació. Les primeres aproximacions van ser locals, però sense massa perill. A mesura que passaven els minuts els nostres entusiasmats per marcar, van desordenar-se en defensa i primer mitjançant un corner, i després amb una bona jugada, van concedir dos gols en menys de 2 minuts. Els nostres que han millorat molt en l’àmbit futbolístic, però sobretot en l’àmbit mental, seguien creient en les seves possibilitats i van seguir lluitant. En una jugada afortunada, Mario va superar de magnífica vaselina al porter visitant i va retallar distàncies. Poc després Ivan va anotar un golàs amb un bon joc de 5. Quan semblava que s’arribava al descans, un corner mal defensat va suposar el gol dels visitants que els posava 2-3 al descans.

Les consignes a la mitja part van ser clares, si s’ha aconseguit remuntar un 0-2 es pot remuntar aquest resultat, i els nostres van sortir a totes. Igual que la primera part els nostres van disputar de tu a tu davant el líder totes les pilotes, i les ocasions arribaven pels dos equips. Va ser el Manent el que va marcar primer establint el 2-4, però la cosa no acabaria aquí. Els nostres van tirar d’orgull i van aconseguir tornar a empatar el partit mitjançant un Mario estel·lar, que va realitzar un dels millors partits que se li recorden. Primer va marcar gràcies a una bona recuperació, i després va finalitzar una bona jugada col•lectiva. Només quedaven 5 minuts i els visitants es van posar a jugar de 5, però la magnífica defensa groc i negre va aconseguir defensar el resultat de 4-4 amb les que va finalitzar el partit.

Quart partit consecutiu sense perdre, contra els rivals de la part alta, i una nova prova superada. Queden quatre jornades, i el pròxim partit és contra un rival directe per escalar una posició a la classificació. Esperem que els nostres segueixin en aquesta línia per poder mantenir la ratxa. Gràcies a les famílies pel suport des de la grada. 1,2,3 Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: