Cinc Ideal Autodara Jornada 22

Cinc Ideal Jornada 22Aquesta jornada 22, han destacat els porters per sobre els jugadors i es per això que el cinc ideal està format per dos porters i tant sols tres jugadors i volem mencionar el bon treball dels porters ja que teniem un total de 4 porters nominats a millor jugador als seus equips. El cinc ideal de la jornada es:

  • Jan Maynou (Cadet): el porter del Cadet “A” que va alternant també partits amb el Cadet “B” i amb un any amb moltes lesions, es va reivindicar com un gran porter, ahir a la tarda a la pista del Arenys de Munt. Va mantenir a l’equip amb plenes opcions de emportar-se els tres punts amb les seves aturades. Enhorabona Jan!!
  • Marta Paez (Femení): la portera del femení, que va arribar a l’equip a la segona volta, es una de les claus del gran final de temporada que està realitzant el seu equip. Avui superen en un gran partit a les terceres classificades amb tot un recital de aturades i intervencions de molt de mèrit. Gran portera!!
  • Marc Vadell (Aleví “A”): el menut aleví, va ser un dels millors jugadors en la victòria del seu equip, dissabte a Alella i avui diumenge, debuta amb el Infantil realitzant un gran partit amb molta intensitat i ganes de demostrar que serà un gran jugador.
  • Alejandro De Maya (Juvenil “B”): va realitzar un gran treball defensiu pel seu equip en la victòria a la pista de Montornés. Un altre jugador que s’ha incorporat a mitjà temporada i que poc a poc està agafant el ritme.
  • Mario Millán (Cadet “A”): nova exhibició del jugador del Cadet “A”, que aconsegueix un hat-trick en l’empat del seu equip contra el primer classificat. Jugador amb una gran capacitat defensiva i un gran olfacte de gol que serà un dels puntals del club la propera temporada.

I el premi a l’entrenador de la setmana es per:

  • Marc Vilà (Cadet “A”): després d’una temporada complicada amb el Cadet amb moltes baixes i lesions, demostra que el seu treball amb les condicions adequades era el correcte per fer créixer aquest equip. Quatre jornades sense perdre, empatant contra el primer classificat i guanyant al segon classificat, llàstima que la lliga ja s’acaba…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: