SANTVICENTÍ 0-2 CFS CIUTAT DE MATARÓ ALEVÍ B

Bon partit del nostre Aleví B que ha guanyat a casa de l’equip menys golejat de la lliga per 0-2.

El partit era d’aquells que s’esperava complicat i així va ser des de l’inici.

Els locals es defensaven dels atacs dels mataronins que van veure com la pilota s’estavellava fins a 5 cops als pals de la porteria dels de Sant Vicenç i creava forces ocasions per tenir un resultat més ampli.

Oriol que va fer un bon partit va marcar l’1-0 al minut 12 d’un bon xut i Pol faria el 0-2 al minut 49.

Els de Joan Serra van treballar molt bé tant ofensivament, com defensivament i van aconseguir 3 punts que els situen a segona divisió matemàticament, complint, un dels objectius que s’havien marcat aquesta temporada. Ara els grocs i negres intentaran anar pel campionat on depenen d’ells mateixos per aconseguir-ho.

Cal recordar que els nostres vénen de jugar la temporada passada al campionat escolar i que conten a les seves files amb 3 benjamins de segon any i la resta de l’equip són alevins de primer any. Tots ells han crescut molt tant individualment com col·lectivament i tenen molt de futur gràcies a la seva passió pel nostre esport. Ara a posar la cirereta a aquesta bona temporada. Pares i mares gràcies per animar-los cada dia De la grada al camp SOM UN!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: