Inter Esportiu Malgrat vs Cadet A 2-2

El cadet A tenia una nova cita aquest diumenge al pavelló germans Maragall de Malgrat de Mar. Per primer cop arribava al partit sense cap baixa a excepció de Jan que va anar amb el cadet B. Destacar que els nostres arribaven amb la moral molt alta després d’haver encadenat dues victòries seguides, però davant tenien un rival de la part alta de la classificació.

El partit va començar amb els nostres esperant a mitja pista, conscients que el partit era molt llarg i calia gestionar-lo bé. El Malgrat va començar molt intens pressionant a tota la pista i xutant des de fora de l’àrea quan podia. Els nostres de mica en mica van anar entrant en el partit, i van començar a tenir una mica més de possessió. L’ensurt el va donar Campà quan en un servei des de banda va donar una mal passada i va entrar la pilota a la porteria, però l’àrbitre no va poder concedir el gol perquè ningú havia tocat la pilota després de servir. Aquesta va ser l’anècdota del partit, perquè els nostres van anar creixent i primer Mario en una bona jugada col·lectiva no va poder finalitzar amb el porter fora, però després si Aksel en una altra jugada d’equip després d’un bon regat va fer el 0-1. Els locals van tornar a despertar però només van inquietar la porteria d’Ernest amb xuts llunyans. Amb aquest avantatge vam marxar al descans.

A la represa es va repetir el guió de la primera part, un inici fluix dels nostres que van patir de valent, però a poc a poc van anar sortint de la pressió. En una bona jugada a l’esquena rival, Mario va realitzar un bon regat per realitzar una passada al segon pal que va rematar Nico. El resultat podia haver estat més ampli si una falta que va semblar dintre l’àrea hagués estat xiulada com a pena màxima en comptes de falta a la frontal. Quan falten 10 minuts el Malgrat va empatar amb dues jugades calcades, dos fores de banda que van acabar amb xut a l’àrea i el primer de rebot i el segon pel primer pal, van tirar l’avantatge dels groc i negre. Quedaven 9 minuts i la pressió del Malgrat era ofegant, però el marcador ja no es va moure, tot i que els dos equips van disposar d’oportunitats. Empat a dos!

Tercera jornada consecutiva del cadet sense perdre, que demostra la bona millora que està realitzant l’equip. El pròxim partit serà la prova definitiva, ja que rebem el líder de la categoria, el Manent Santa Coloma. Animar-los a seguir així i aconseguir arribar el més lluny possible. 1,2,3 Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: