Escola Pia Sabadell vs Juvenil «A» 3-2

WhatsApp Image 2018-04-16 at 19.50.38El juvenil es va desplaçar dissabte a la pista de la Escola Pia de Sabadell amb 4 baixes: Guillem Roig i Victor Jordà, lesionats, Elias i Rangel convocats amb el primer equip per disputar el partit de Tercera Nacional contra el Montcada. I a sobres, es va sumar  la lesió en els primers minuts de Sergio Vivas que va fer que el partit es jugués amb 5 jugadors del juvenil, dos d’ells porters, i tres cadets, Mario, Campà i Alejandro que van venir ajudar a l’equip.

L’equip va sortir sense creure en si mateix i en els primers minuts va rebre un parcial de 2-0. Els nostres joves jugadors van començar a jugar com saben i realitzant molt bones jugades col·lectives però sense molt encert a porteria. Quan millor s’estava jugant, es va produir la lesió de Sergio Vivas que li va impedir continuar en el partit. Tot semblava posar-se molt complicat pels nostres però van continuar amb el seu bon joc i jugadors com Oriol Roy, Adrià Dorca i José, es van posar l’equip a sobres, per aconseguir empatar el partit a 2. Els cadets van realitzar un bon partit, ajudant en moments a l’equip i els porters van estar encertats. Quan tot semblava que podia quedar en empat, Mario va tenir una jugada per marcar el tercer que va sortir a dos palms del pal del porter sabadellenc i a la següent jugada, els locals van realitzar una contra que va sorprendre per baix a Andrés. Quedava menys d’un minut i els nostres van sortir de porter jugador per intentar almenys empatar el partit i van tenir dos ocasions clares per aconseguir-ho però no era el dia cara a porteria.

Derrota que ens allunya de les primeres posicions de lliga però amb molts punts encara per disputar. Aquest equip, està ple de grans jugadors i jugadors amb molt de futur en el nostre club i el millor exemple es la convocatòria i debut, de fins a 4 jugadors juvenils en el primer equip. Enhorabona!! A continuar treballant. 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, Oriol Roy, Adrià Dorca, Sergio Vivas, José Guijarro(2), Mario Millán, Alejandro i Oriol Campà.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: