El sènior b lider

Sub23 4 – 3 La Cupula

Golejadors: Juanda (1), Joel (1) i Kevin (1)

Aquest cap de setmana el nostre sub23 ha jugat el seu partit de lliga contra la Cupula. Un enfrontament molt important pels mataronins en el que van aconseguir 3 punts importantíssims que els permeten seguir en la lluita per l’ascens.

Durant la primera part, els mataronins van optar per una defensa conservadora d’entre mitja pista i tres quarts per tal d’intentar assegurar un bon resultat. A pocs minuts de l’inici els mataronins es van avançar en el marcador. I uns minuts després novament els grocs i negres van aconseguir posar terra pel mig amb un 2-0 a favor. Tot i així, els de la cupula no baixaven els braços i van aprofitar la seva oportunitat per posar el 2-1 i retallar distancies al marcador.

A la segona part, novament els mataronins van aconseguir anotar un tant més després d’una jugada d’estrategia a la sacada de mig camp.

Els de la cupula, van oferir un joc intens i a vegades potser una mica agressiu i van aconseguir ficar-se al partit aconseguint dos gols més que posaven l’empat al marcador. Poc després i a falta de pocs minuts per finalitzar el partit, els mataronins es quedaven amb un jugador menys i poc després la cúpula tmbé jugant així, 3 contra 3 durant uns minuts.

Gairebé a les acaballes del partit un xut desde la banda realitzat per Kevin va acabar al fons de la xarxa dels visitants, posant el 4-3 definitiu.

Cal destacar la participació dels porters de l’equip mataroni, ja que van ser una part importantíssima per aconseguir els 3 punts.

Seguim treballant!! 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: