Cadet “B” 4-4 Pineda de Mar

Gran partit del Cadet “B” davant al que era el segon classificat a la lliga. Als nois dirigits per en Marc Bruguera i Paco Bruguera ja van avissar la setmana passada davan un altre rival de la part alta de la classificació on van perdre en l’ultima jugada del partit. En aquest cas, va ser al revés, als nostres van aconseguir empatar al partit en l’ultim minut de joc i encar van dispossar d’una ultima jugada per guanyar-lo.

Pol i Aitor, en el minut 7 i 9, col.locaven un 2-0 ràpid en el Marcador. La primera part als nostres van saber parar les envestides rivals, que poques vegades arribaven a porteria.

La segona prt va ser digerent, tant els jugadors com els tècnics sabien que al Pineda oferiria una millor versió i així va ser. Van remontar el partit i el van situar 2-3. Però Octavi amb un xut llunyar feia l’empat a tres (3-3) a falta de 10 minuts. Un intercanvi de cops on, en 10 minuts, els porters van ser decisius. A falta de 2 minuts per acabar al Pineda feia el quart (3-4) però al Cadet “B” va creura i va anar a per l’empat amb una forta pressió i Aitor aconseguia robar una pilota i acabar finalitzan amb gol i col.locava al definitiu (4-4)

L’equip està amb una bona dinàmica de joc, actitut i sobretot companyarisme. Veure’m fins a on pot arrivar aquest equip

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: