Cinc Ideal Autodara Jornada 21

Cinc Ideal Jornada 21Restaurant-Cafetería Autodara ens patrocina el cinc ideal d’aquesta jornada número 21 que està composada per:

  • Iván Tejedor (Sènior “A”): el porter del primer equip va donar tot un recital de aturades en l’empat del seu equip a la complicada pista del Montcada. Premi molt merescut per una de les icones del futbol base al nostre club.
  • Oriol Olivares (Aleví “B”): el jugador aleví que normalment juga de tanca, va fer funcions de pivot en el seu partit contra el Santvicenti, aconseguit un gran joc i marcant el primer gol de una victòria molt important pel seu equip.
  • Adrià Dorca (Juvenil “A”): el juvenil, arribat aquest any al nostre club, és un dels jugadors amb una millor progressió de l’equip i aquesta jornada va realitzar un gran partit a la pista de la Escola Pia Sabadell. Un jugador amb un gran 1×1 i amb moltes ganes de continuar millorant. Molt de futur!
  • Amai Bernabé (Aleví “A”): gran partit del jugador aleví a la pista del Barri Can Calet aconseguint un hat-trick en la victòria del seu equip.
  • Aksel Helbek (Cadet “A”): el cadet que va arribar a mitjà temporada, ja està demostrant el seu gran talent i realitza un gran partit en l’empat del seu equip a la pista del Malgrat.

I aquesta jornada, volem donar el premi al millor entrenador conjuntament als entrenadors dels alevins A i B: Pol Roy, Pol Pinyol i Joan Serra, que han aquesta jornada amb les seves victòries, han aconseguit l’ascens matemàtic a primera i segona respectivament. Enhorabona!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: