Palafolls vs Femení 2-4

Nova victòria del nostre Sènior Femení que continua amb una dinàmica de cinc jornades sense conèixer la derrota. El partit va ser dominat totalment per les noies de Mataró però que en un contra atac van veure com l’equip local s’avançava al marcador. A partir d’això, vam tenir les millors oportunitats de la primera part, on primer Gloria va xutar al pal i Ainoa va fallar davant de la portera local però novament amb la protagonista de l’última oportunitat, va donar una assistència a Marta Carrasco, que va aconseguir empatar i fer un gol important pel conjunt mataroní. A la segona part va ser tot mes fàcil, amb una circulació de pilota mes ràpida vam aconseguir fer tres gols més. El primer d’ells de jugada d’estratègia, on Marta va donar l’assistència a Yasmin, que va aconseguir fer el seu primer gol del partit. I uns segons més tard, Ainoa va veure a yasmin que marxava per velocitat i vam finalitzar per sota de les cames per anar 1-3. Les nostres noies seguien gaudint de moltes oportunitats per posar mes distància en el marcador i Marta, va donar una assistència a Miriam que només va tenir que acompanyar la pilota a la xarxa. Encara quedava per veure el gran gol que va fer el Palafolls per maquillar el resultat. Gran partit i gran dinàmica la que portem en aquesta segona volta, i hem de seguir per aquesta línia per seguir escalant llocs a la classificació. 1,2,3 Mataró!

Van jugar: Marta P, Gloria, Helena, Miriam(1), Marta C(1), Yasmin (2) i Ainoa.

Andrés Fernández

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: