Cadet «A» vs Rapid Santa Coloma 7-5

20180407_142105El Cadet A tornava a la competició després de l’aturada de setmana Santa. L’equip que venia amb molta moral després de l’última victòria davant el Tordera, rebia la bona notícia de recuperar lesionats. Les úniques baixes pel partit eren les de Jan i la d’Alejandro a última hora, per una capsulitis al dit gros del peu. La setmana vinent esperem tenir-los recuperats. El rival era el Ràpid de Santa Coloma, el 2n Classificat de la Lliga, que no podia perdre si volia seguir a la lluita ple títol.

Els nostres van sortir amb les idees molt clares, conscients que calia fer per poder fer mal al rival. Amb una bona organització defensiva es buscava concedir poques ocasions i sortir ràpidament al contraatac. La primera ocasió de la qual vam disposar la va convertir en gol Mario gràcies a un gran xut. Poc després Ferran en una nova recuperació va establir el 2-0. Resultat sorprenent fins al moment si tenim en compte la classificació, però just gràcies al gran joc dels nostres. Els minuts van anar passant i el Ràpid tenia urgències per marcar. De manera que els visitants van començar a pressionar i el partit es va descontrolar. Primer va ser el ràpid el que va retallar distàncies gràcies al descontrol, però després van ser els nostres, de la mà de Bernat que va establir el 3-1, amb el que es va arribar a la mitja part.

El descans va servir per refrescar les idees i incidir en el bon treball que es va fer durant la primera meitat. Tot i això, els nostres van sortir poc atents, i el Ràpid en canvi, en tromba. Les ocasions eren múltiples i el seu gol va arribar ràpidament. Sort però, que Nico va aconseguir tornar l’avantatge a 2 gols amb una molt bona jugada personal que va acabar amb un bon xut creuat. L’alegria va durar poc, ja que el Ràpid va tornar a marcar ràpidament. A partir d’aquí el partit es va estabilitzar i les ocasions eren pels dos equips. El Ràpid però va ser el més encertat i va empatar el partit. Aquest cop va ser dur per l’equip, que a veure com de seguida els visitants es posaven per davant al marcador. Quan tothom pensava que el Ràpid s’enduria els tres punts els nostres es van posar a jugar de 5 per tenir més ocasions, i va donar resultat. Una bona jugada la va finalitzar Mario de tacó, després d’una bona passada de Campà per posar l’empat i embogir el partit. Tan bolcat estava el Ràpid en atac, que els nostres o van aprofitar per mitjançant un bon contraatac tornar a posar-se per davant en el marcador. Quedaven 3 minuts i els visitants es van jugar la carta del joc de 5; però igual que en el partit contra el Tordera l’equip va defensar genial i va tenir tres pilotes per aconseguir marcar. Dos xuts van anar fora però el tercer va anar dintre gràcies a Ferran que va sentenciar el partit. Final 7-5.

Victòria de prestigi la que va aconseguir el cadet davant el segon classificat, i que fa justícia al treball que està realitzant l’equip en aquesta segona volta. Un canvi en la intensitat defensiva, en l’encert, però sobretot en l’actitud dels jugadors fa possible que l’objectiu de la temporada estigui més proper, i que sap si es queda curt. 1,2,3 Mataró!!.

Marc Vilà

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: