Blanesport vs Infantil 6-3

WhatsApp Image 2018-04-09 at 12.09.05Derrota a Blanes dels nostres infantils per un resultat injust de 6-3 al marcador. L’equip va començar amb molt bona intensitat i actitud, amb ganes de lluitar el partit però dues errades defensives van posar un 2-0 al marcador. Carlos, amb una mica de fortuna va retallar diferències i es van veure molt bon joc per part dels nostres jugadors, sobretot amb la sortida de pressió col·locant el porter a banda feia que sempre tinguéssim oportunitats, i les vam tenir molt i molt clares. Quan estava més a prop l’empat un gol en l’última jugada de la primera part va posar el resultat de 3 a 1.

A la segona l’equip va sortir igual, amb la mateixa intensitat, sabien que marcant un gol és ficaven en el partit però els jugadors locals van posar el 4-1 al partit. Guim amb una gran jugada tècnica individual posava el 4-2 que donava esperances a l’equip. A partir d’aquí, l’equip va tenir moltes ocasions per apropar-se al marcador però no teníem punteria i vam rebre dos gols de rebot que van posar el 6 a 2 al marcador.

Els jugadors, que van lluitar fins que l’àrbitre no va xiular el final, van aconseguir premi a la constància fer un altre gol, obra d’Adrià G. Derrota, però amb sensació positiva perquè els jugadors van fer un gran partit, demostrant el seu nivell i fent un canvi de xip que segur que això farà que l’equip lluiti tots els partits fins al final de lliga, ànims!!

1, 2, 3 Mataró!!

Van jugar: Cristian , Alex O, Guim(1), Carlos(1), Guillem, Àlex G, Tabaré, Adam i Adrià G(1).

Lluis Macias

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: