Aleví “A” vs Badalona “B” 9-2

image1 (15)El nostre aleví arribava diumenge en el partit que havia d’enfrontar contra l’Iris-Sol de Badalona amb un repte nou entre les mans ja que el Jordi Sánchez va deixar-se dos punts a Riudellots el dia abans i ara mateix els nostres depenen d’ells mateixos per fer-se amb el títol de lliga.

El primer rival a batre era els nois de Badalona. Un rival que els nostres no van poder passar de l’empat en el partit d’anada i tenien ganes de victòria. Marc ben aviat va avançar els locals i, en les dues següents jugades els locals es marcarien en pròpia i Pau faria el tercer. En aquest moment els mataronins es van confiar i els visitants van aconseguir dos gols abans del descans que deixarien dubtes als nois de Pol Roy i Pol Piñol.

Només començar la segona part els visitants van enviar la pilota al pal, i en la següent jugada Toni va fer un dels millors gols de l’any fent una barreja entre “volea” i xilena imparable pel porter de Badalona. En aquest moment els nostres es van créixer i de nou Toni i després Albert en tres ocasions van demostrar perquè els mataronins estan a la part alta de la classificació. Pau va transformar un gran gol per deixar el 9-2 final.

Tres punts d’or per seguir lluitant pel gran objectiu que hi ha entre mans. La setmana que ve toca visitar la pista de Sant Joan de Vilassar per jugar el partit aplaçat i també visitar la pista de Can Calet. Serà un cap de setmana molt exigent que servirà per veure si els nostres poden, per fi, col•locar-se en aquest primer lloc de la classificació.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau (2), Amai, Albert (3), Toni (2), Marc (1) i Roger.

Pol Roy

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: