Juvenil «A» vs Badalona 6-1

WhatsApp Image 2018-04-08 at 18.59.07El juvenil «A» guanya amb claredat un partit que d’inici es preveia molt més complicat, ja que en el partit d’anada el resultat va ser de 1 a 0 a favor dels badalonins i que va suposar la primera derrota en lliga del nostre equip. El juvenil ha sortit molt intens i amb moltes ganes d’aconseguir una nova victòria després d’ensopegar l’última jornada a casa davant del Natació Sabadell. Elias Essaghir aconsegueix el primer als 8 segons de partit, amb un gran gol de xut creat des de la banda i dos minuts després, Oriol Roy va marcar el segon a passada de Elias. Amb el 2 a 0 al marcador, els de Badalona van començar a reaccionar però Elias va tornar a foradar la porteria visitant i posteriorment, Dorca a passada de Mario, cadet que debutava avui amb el juvenil, marcava el quart. Oriol Roy tornava a marca de corner per deixar el marcador 5 a 0 en la primera part, on només va existir un equip.

A la segona part, es va anivellar la possessió de la pilota i els de Badalona van aconseguir marcar el seu gol, contrastat per una bona contra portada per Oriol Roy que va finalitzar al segon pal, Sergio Vivas.

Tres punts per continuar a la quarta posició de lliga a 4 punts del tercer classificat, el Natació Sabadell. La propera setmana, l’equip es desplaça a Sabadell per jugar contra la Escola Pia en un partit que serà molt complicat i on esperem emportar-nos els tres punts. 1,2,3 MATARÓ!!

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir(2), Oriol Roy(2), Mario Millán, Adrià Dorca(1), Abel Rangel, Sergio Vivas(1) i José Guijarro.

Carlos Camacho

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: