Cinc Ideal Autodara Jornada 20

Cinc Ideal Jornada 20Després de l’aturada per Setmana Santa, tornem amb el cinc ideal de la jornada 20. Una bona jornada pels nostres equips amb moltes victòries importants. El cinc ideal està composat per:

  • Cristian Cruz (Infantil): el seu equip no aconsegueix la victòria a Blanes però tot i encaixar, sis gols, va fer una gran partit amb molt bones aturades. A més, ha tingut una molt bona progressió durant les últimes jornades i ha estat ja convocat pel cadet.
  • Victor Sánchez (Sènior «C»): el tanca del nostre Sènior «C», va ser un dels jugadors destacats en la primera victòria del seu equip a lliga, amb dos gols i una assistència.
  • Oriol Campà (Cadet «A»): partit molt complet en la victòria del seu equip davant del Rapid Santa Coloma. Molt seriós en defensa i amb un gran 1×1, va ajudar molt al seu equip, sobretot quan combinava i jugava amb els seus companys.
  • Joel López (Sub23): ha estat un dels jugadors més destacats en la golejada del seu equip contra el Blauet, aconseguint un hat-trick.
  • Albert Ramis (Aleví «A»): un fix en aquesta secció. El petit jugador de l’aleví va tornar a fer una exhibició amb un hat-trick davant del Badalona.

I el entrenador del cinc ideal d’aquesta jornada es per:

  • Edgar Boix (Sènior «C»): el seu equip aconsegueix la seva primera victòria en lliga. Premi al seu treball en els entrenaments i a la gran evolució del seu equip. A part, aquesta jornada li tocava anar a entrenar al Sub23 per la sanció de Nerea, i aconsegueix portar a l’equip a la victòria que els col·loca segons en la lluita pel campionat de tercera.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: