Atlètic Català vs Cadet “B” 4-3

image1.jpegAquests dos equips han donat un gran espectacle aquest matí a Vilassar de dalt. Els locals s’han emportat els tres punts en l’última jugada del partit.  Un partit intens i emocionant on s’ha vist que el nostre Cadet “B”, esta treballant i millorant setmana rere setmana.  Un 10 per tots els jugadors, cos tècnic i l’afició. S’ha competit fins al final.

Aitor en dos ocasions feia gol, i el segon era  en una jugada combinativa entre els quatre jugadors de camp. Sempre per darrere en el marcador, però mai baixaven el cap i insistien. A falta de 10 minuts, Ernest, jugant de 5, marcava un gran gol que posava el 3-3 en el marcador. Els dos equips es podien emportar al partit. Octavi i Guillem xutaven als pals en el últims minuts i Ernest, junt amb la defensa, feien la seva feina de parar al rival. En l’útima jugada del partit, en un contraatac, on el jugador local només podia fer una passada al segon pal, tenia a sobre la defensa mataronina, li surt un pase mossegat i amb alçada, amb tanta mala sort que va a la cara d’un dels nostres jugadors i la introdueix dins la porteria… una llàstima.

El cadet “B” ha competit fins al final. Hi ha bona sintonia entre jugadors i cos tècnic i entre tots estan fen bona feia, veurem si a final de temporada es pot assolir l’objectiu de la sisena plaça.
By Marc Bruguera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: