Aleví “B” vs Atlètic Premià 3-0

Partit de dues cares dels nostres petits amb una primera part ensopida fins al gol d’Iker que avançava els mataronins que fins aleshores havien estat força adormits intentant obrir la defensa tancada dels premianencs amb xuts exteriors força d’ells al pal.

A la segona un Mataró més despert trenava bones jugades i fruit d’una d’aquestes Alon feia el segon gol pels nois dirigits per Joan Serra. Forces ocasions pels groc i negres que s’estavellaven al pal o parava el porter fins que Pol feia el tercer i últim gol dels mataronins que amb la derrota del Dosrius i 2 partits menys depenen d’ells mateixos per optar a guanyar la lliga. Força i a seguir treballant. SOM UN!!

Joan Serra

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: