Sènior “B” vs Sant Cebriá Vallalta 5-1

Tot i començar amb el resultat en contra, el nostre Sènior “B” ha aconseguit una gran victòria contra l’actual líder de la categoria. El gol dels visitants ha estat contestat per Pol Roy de penal al últim minut de la primera part. Tant a la primera com a la segona part els groc i negres han hagut de fer un gran esforç defensiu, ja que els visitants comptaven amb jugadors tècnics que buscaven desbordar els mataronins a cada jugada.

A la represa els jugadors del Ciutat han sortit amb les idees molt clares, de què amb una bona defensa i movent molt al rival podien aconseguir la victòria, i així ha estat, amb els gols de Pol, Reina,Bilbeny i Jona els locals han tancat un gran partit que els apropa més a l’objectiu de pujar de categoria marcat al principi de temporada. A seguir treballant per aconseguir-ho. SOM UN!

By Joan Serra

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: