Infantil vs Badalona “B” 1-5

_MG_5253Derrota a casa contra el Futsal Iris per un contundent 1-5 al marcador. La primera part ha estat molt fluixa de tots, errors en la passada i poca intensitat defensiva feien que els visitants marquessin gols molt còmodes, fins a arribar a posar-se 0-5. A partir d’aquí l’equip va canviar, sobretot d’actitud i ganes, i va tenir ocasions molt bones de retallar distàncies però es va arribar al descans. La segona part, amb un gran Gerard a la portaria i una defensa més forta i intensa, feia que ells no poguessin marcar més gols. Els nostres van tenir bones oportunitats de fer gol però només Adrià Gonzalez va poder fer un i posar el resultat d’1-5 al marcador. Una part dolenta i una part bona, això és el futbol sala. A seguir treballant per intentar tenir els menys errors possibles! Gràcies com sempre als alevins que estan pujant a ajudar als seus companys i l’ajuda de la grada que durant tot el partit ha estat animant sense parar.

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Gerard, Àlex G, Guim, Carlos, Arnau, Adria C, Toni, Martí, Roger, Adrian G(1) i Tabaré.

Lluis Macias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: