Femení vs Manlleu 3-3

whatsapp-image-2018-03-25-at-21-27-52.jpegEmpat a casa de les noies del club per 3 a 3 al marcador. El partit ha començat amb bones ocasions a porteria però el gol no va entrar. Diferent per les visitants, que la primera jugada que arribaven a portaria feien el 0-1 d’un xut de banda. L’equip va començar a tenir molta pressa i venien les imprecisions en els controls i les passades de pilota. Poc abans del descans, Ainoa posava l’empat a 1 d’un xut de jugada de banda. A la segona part, l’equip va sortir amb més intensitat i es van veure dos grans gols d’Ari i d’Ainoa però justament la següent jugada les noies del Manlleu posaven el 3-2. Quan falten pocs minuts d’acabar el partit i amb ocasions pels dos costats, les visitants amb la seva companya lesionada a terra posaven l’empat a 3 al marcador. L’equip ho va intentar fins al final però la pilota no va entrar. Sensació agredolça per no sumar una nova victòria, però és té que reconèixer que és un equip totalment diferent de la primera volta competint i guanyant punts cada partit, on ja porten 5 partits consecutius sense perdre.

1, 2, 3 Mataró!!

Van jugar: Mireia, Marta P, Glòria, Marta M, Georgina, Miriam, Ari(1), Marta C i Ainoa (2).

By Lluis Macias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: