Escoleta vs Sagrat Cor Jesús 6-5


WhatsApp Image 2018-03-25 at 20.54.38Segon partit dels nens dirigits per Glòria i Yasmin a la pista de l’Eusebi Millan. En mica a mica l’equip va notant el que és jugar partits cada setmana. En aquest partit, s’ha demostrat el treball de la defensa i de no anar darrere de la pilota i hem pogut veure detalls de qualitat de molts dels nostres jugadors on esperem que siguin el futur del nostre club. El primer gol ho feia Hugo després d’una gran jugada individual. L’equip visitant posava l’empat però els hi costava molt perquè Nil avui ho ha aturat gairebé tot i amb aquest resultat s’ha arribat al final de la primera part. A la segona, la tònica del partit ha sigut la mateixa i s’han vist dos gols més per cada equip. L’equip visitant feia dos gols i més tard Ivan i Matías posaven el 3-3 al marcador. La tercera part ha continuat sent molt igualada, amb un gol per a cada equip obra d’Hugo per part del nostre equip. I es decidia tot a l’última, un gran Hugo posava per davant a l’Escoleta amb dos gols. Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit, els visitants posaven el 6-5 al marcador i es quedava així. Felicitats als nens pel gran partit realitzat i a les entrenadores Glòria i Yasmin per la feina que estan realitzant. Gràcies també a totes les famílies que han vingut a veure aquest partit i al Sagrat Cor de Jesús per poder haver vingut, esperem veure-us aviat.

1, 2,3 Mataró!

Van jugar: Nil, Bruno, Dani, Matías(1), Ivan (1), Genís i Hugo(4)

By Lluis Macias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: