Atlètic Català “B” vs Aleví “B” 2-3

image1 (14).jpegPartit molt físic el viscut aquest dissabte a Can Banus pels nostres Alevins entrenats per Joan Serra. Els nostres es van trobar davant, un equip lluitador, que tenia molt clar que jugant amb el seu pivot faria o intentaria posar difícil les coses als nostres petits que van lluitar amb totes les seves forces. El primer gol va caure de banda dels locals però Kevin marcaria de xut de banda un dels gols dels que ja ens te acostumat, i després faria la jugada que va acabar en penal i que Pol acabaria marcant.

A la represa el joc s’anirà endurint i les ocasions queien pels dos costats. Els groc i negres no aconseguien tancar el partit i en un rebot els locals feien l’empat i en una bona jugada col·lectiva que acabaria Hector els mataronins posaven el 2-3.

Felicitar els nostres petits, ja que a part de l’esforç en el partit i el bon comportament a la pista alguns que venien tocats o que al partit van acabar tocats van lluitar fins al final. Així que gràcies YERAY, AMADOU, POL, KEVIN, ORIOLIKERHECTOR, IVAN I ALON! SOM UN!

Joan Serra

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: