Cadet «A» vs Tordera Parc Ath 3-1

20180325_120427.jpgEl cadet tornava a la competició després d’estar una setmana sense jugar, i ho feia recuperant alguns jugadors respecte el partit anterior, però tot i això se li sumaven baixes importants per lesió o per vacances: Ernest, Jan, Raül, Ivan, Ferran i Aksel. Per ajudar l’equip, va pujar Cristian de l’Infantil, realitzant un molt bon partit.

Els nostres van sortir molt seriosos a mitja pista, amb la idea clara que calia tancar espais i sortir forts al contraatac. A mesura que van anar passant els minuts els nostres van anar guanyant consistència i els visitants estaven incòmodes. A poc a poc van anar arribant el nostre domini i les primeres ocasions que el porter local va aturar de manera molt encertada. A la meitat de la part es va veure la millor versió dels nostres que robaven i es mostraven molt perillosos, fins que aquesta superioritat la va plasmar Mario anotant un gran gol. Destacar la figura de Mario que es va mostrar més associatiu que mai i ajudant amb defensa. Aquest és el jugador que tots volem veure. La part va anar arribant al seu final i tot i la pressió dels visitants els nostres es van mostrar molt fiables. 1 a 0 al descans.

Al descans es van recordar els conceptes tàctics claus per seguir treballant bé i l’equip va sortir encoratja’t per la victòria. La tònica del partit no va ser massa diferent de la de la primera i els nostres molt solidaris en defensa van continuar recuperant pilotes per generar ocasions que per mala sort no entraven. Va haver de tornar a ser Mario que gràcies a una recuperació seva, va anotar un golàs per l’esquadra amb un fort xut des de la frontal. Això va donar aire a l’equip que es sentia còmode, però també els visitants, que els entrava d’urgència de marcar, i gràcies al seu dorsal 10, el jugador més desequilibrant, van reduir avantatges. Els nostres no es van posar nerviosos en cap moment i van seguir tenint la possessió. Quan quedaven 5 minuts Alejandro va marcar de xut llunyà en una bona combinació de l’equip que va girar la pilota. Els últims minuts vam veure com el Tordera es posava de 5, però com els nostres van fer una bona defensa.

Partit brillant del nostre cadet que va tornar a jugar com un equip amb bona intensitat, i malgrat les baixes va superar un rival que no era gens fàcil. Des d’aquí felicitar-los i a seguir treballant per mantenir la bona dinàmica.

1,2,3 Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: