Juvenil “A” vs Natació Sabadell “B” 2-3

WhatsApp Image 2018-03-24 at 15.55.56Derrota per la mínima, en l’últim minut, del Juvenil davant del Natació Sabadell, tercer classificat de lliga. Gran partit viscut aquest migdia al Millan, on s’enfrontaven dos bons equips que encara continuen vius en la lluita per l’ascens a divisió d’honor. Van iniciar el partit, amb la noticia de la derrota del líder, el Futsal Mataró, a casa davant el Montcada i amb moltes ganes de aconseguir retallar distàncies en la classificació. Recordem que els de Sabadell anaven tercers, a un punt dels nostres que estaven en la quarta posició.

El partit es va iniciar amb un gran gol de Elias Essaghir al realitzar una bona paral·lela amb Sergio Vivas i creuar al segon pal al porter rival. Les sensacions eren bones però els visitants tenien un punt més de intensitat, sobretot defensiva. Després d’una gran errada arbitral, senyalant una cessió que no era, els de Sabadell van empatar el partit. Van saber aprofitar la jugada per marcar després d’una primera aturada d’en Pol. Van ser els pitjors minuts dels groc i negres, que van veure com el rival jugava molt be la pilota i arribava sense complicacions a porteria i d’aquesta manera va arribar el 1-2 abans de finalitzar la primera part.

A la segona part, l’equip va despertar i es va veure molta més intensitat i més ambició per aconseguir remuntar un partit molt complicat. Sergio Vivas, de córner, va aconseguir empatar el partit i a partir d’aquest moment, es va veure minuts on qualsevol dels dos equips podien marcar el tercer i portar-se la victòria. El que no s’esperava ni desitjava ningú que el gol visitant arribés després d’una altra decisió arbitral molt discutida a no veure unes clares mans en la pressió dels de Sabadell que va provocar una falta a prop de l’àrea que de nou, van saber aprofitar per aconseguir el tercer gol visitant. Els groc i negres, van sortir de cinc però no van tenir temps per aconseguir un més que merescut empat.

L’equip va lluitar fins l’últim minut per aconseguir la victòria i no es pot retreure res a ningú. Encara queden molts punts per disputar i aquest equip cada jornada creix en competició i segur que ens donarà moltes alegries. L’equip es situa a 4 punts del tercer classificat. Ara a descansar i preparar els següents partits davant Badalona i CN Caldes.

Van jugar: Pol Piñol, Elias Essaghir(1), Sergio Vivas(1), Adrià Dorca, Alejandro López, Abel Rangel, José Guijarro i Oriol Roy.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: