Juvenil “A” vs Mollet 2-1

WhatsApp Image 2017-06-10 at 20.30.15El juvenil “A” va guanyar per la mínima el seu partit aplaçat contra el Mollet, amb les baixes de Adrià Dorca i Victor Jordà i amb l’ajuda del cadet Alejandro. El partit va tenir dues parts molt diferents. A la primera part, els nostres van sortir molt enxufats amb un gran joc, molt moviment en atac i una defensa pressionant. Els de Mollet tancats a la seva àrea però amb poc joc ofensiu. Els gols van arribar, primer Elias amb una jugada que va fer aixecar a tot l’Eusebi Millán i posteriorment, José Guijarro d’un fort xut de banda. Es van tenir moltes més ocasions però el porter rival va estar molt encertat.

A la segona, tot va canviar. El joc es va enrellentit molt i es feia molt avorrit. Els de Mollet continuaven tancats enrere esperant la seva oportunitat i els nostres intentant superar la seva defensa però amb poques idees i amb les cames molt més cansades. En una de les poques arribades del de Mollet, van aconseguir marcar el primer després d’una errada defensiva que explicava perfectament la poca intensitat i concentració del partit per part dels nostres juvenil. Alguna ocasió més fallida dels nostres i dos arribades molt perilloses dels de Mollet que van posar la por en el cor, abans de finalitzar el partit amb el resultat de 2 a 1.

L’equip continua en la quarta classificació a un punt del tercer, Natació Sabadell, que serà el seu proper rival de lliga. Partit que es jugarà dissabte a les 14:15 al Eusebi Millán.

1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir(1), Sergio Vivas, Oriol Roy, José Guijarro(1), Abel Rangel y Alejandro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: