Manlleu vs Cadet «A» 6-1

20180310_123826 (1)Difícil visita la que tenia el cadet «A» el passat dissabte a Manlleu, un desplaçament lluny, a primera hora del matí, i amb moltes baixes, només 6 jugadors de l’equip més l’ajuda d’Aitor del Cadet «B» es van desplaçar per jugar l’encontre.

Les condicions no eren les desitjades i més sabent que ens enfrontaven a un dels rivals que vam aconseguir guanyar a la primera volta, pel qual segur que els locals estarien més que motivats. Aquesta situació es va notar des del primer minut del partit, on els nostres van sortir molt tous en defensa i molt passius en la circulació i el moviment de la pilota. Realment la primera part va ser un desastre, els locals van anar anotant progressivament cada gol, bé per manca d’intensitat en defensa o bé robant pilotes en el joc de 5, ja que els nostres no mostraven el seu nivell habitual. Els locals van anar marcant fins a fer 6 gols, sense que els nostres mostressin orgull propi, de fet ni el temps mort dement va servir per canviar la dinàmica. Gairebé a les acaballes de la part Campà va fer el gol de l’honor a passada de Mario.

La segona part va ser una altra història, els nostres van sortir al camp endollats com s’espera d’ells, van dominar el joc i van tenir les millors ocasions, entre elles quatre de molt clares. L’equip local en canvi no en va generar gaire. Els minuts van anar passant sense que el marcador es mogués però l’actitud i la intensitat van ser molt diferent. El partit va acabar amb el 6-1 de la primera part.

Una llàstima l’equip que vam veure a la primera part, perquè no era el que coneixem i d’haver jugat com la segona part haguéssim pogut competir el partit. Esperem amb aquesta setmana d’aturada que hi ha, recuperar afectius, pujar la moral i tornar a competir com ho vam fer en els últims partits. Cal reflexionar, implicar-se i treballar com equip per tirar la situació endavant. 1,2,3 Mataró! 
By Marc Vilà

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: