Aleví «A» vs Inter Esportiu Malgrat 4-0

image1 (13)L’aleví “A” rebia al tercer classificat, l’Inter Esportiu Malgrat. Un equip que al partit d’anada va derrotar als nostres per 5-4. Els mataronins sabien que havien de sortir molt forts per aconseguir els tres punts. Ben aviat Marc i Albert van posar un 2-0 que faria les coses més còmodes per als nostres. Els dos equips arribaven a porteria sense fortuna, i amb la gran aportació de Gerard sota pals, deixant un partit més la porteria a zero.

A la segona part els visitants van voler sorprendre amb ocasions seguides des del inici però els nostres no ho van permetre. Albert amb un gran gol per l’escaire i Martí, un gol molt merescut i amb la participació de tot l’equip van aconseguir el 4-0 final i els tres punts ben guardats a casa.

Nova victòria que ens deixa a nou punts del Malgrat. Després del descans toca Sant Joan de Vilassar “B”, que ara és el tercer classificat. Destacar que després d’aquest partit els nostres porten tota una volta seguida sense perdre i, actualment, té tots els gols-average de la lliga.

Van jugar: Gerard; Martí (1), Kevin, Pau, Albert (2), Amai, Marc (1), Toni i Roger.

By Pol Roy

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: