SPALL Ciutat Mataró vs Castellar 2-2

thumbnail_Orgullosa.jpgEmpat a casa de l’SPALL CFS Ciutat de Mataró contra l’últim classificat. Tot i les nombroses ocasions que han tingut durant tot el partit, els de Joan Serra no han pogut passar de l’empat contra els de Castellar.

La primera part ha estat força igualada i els 2 equips han gaudit d’ocasions. Un gran gol d’Albert Carmona “Seco”, ha posat el solitari 1-0 al marcador que ja preveia la dificultat del partit. A la segona part els mataronins han gaudit de moltes ocasions que el porter visitant ha frenat amb bones parades. Una passada del porter Martí deixava en bona posició a Capilla que faria el 2-0. Tot i tenir més ocasions els groc i negres, han estat els visitants els que posaven el 2-1 i en la primera jugada que feien amb el porter jugador feien el 2-2. Un doble penal i una jugada amb joc de 5 dels mataronins han estat les últimes ocasions de l’SPALL CFS Ciutat de Mataró que el porter visitant ha acabat parant.
Tot i el resultat s’ha de ser positiu i pensar que s’ha sumat un punt per aconseguir la permanència.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: