Premià de Mar vs Femení 0-5

WhatsApp Image 2018-03-11 at 14.11.00Tercera victòria del femení consecutiva davant el Premià de Mar per 0-5 al marcador. Les noies de Lluís i Andrés no van començar molt bé el partit, semblava que volien acabar el partit el més ràpid possible, amb imprecisions i sense tenir res de circulació de pilota. Sempre es mirava cap al davant i feia que hi hagués un partit poc vistós. Més o menys per la meitat del primer temps una bona jugada individual de Yasmin donava la pilota al segon pal perquè Georgina posés el 0-1 al marcador amb un toc d’esperó. A partir d’aquí l’equip va començar a tenir una mica més de calma, i abans del descans Glòria va fer el 0-2 per donar tranquil·litat a l’equip. A la segona part, l’equip trobava moltes facilitats per arribar a portaria rival però les ocasions no les aprofitàvem. Pocs minuts més tard primer Ainoa, després Yasmin i per última Marta Muñoz posaven el 0-5 al marcador final. Victòria per motivar-nos per seguir treballant i demostrant la qualitat d’aquest equip, no només esportiva sinó també humana, el pròxim partit serà el 25 de Març al Eusebi Millan contra un rival directe, el Manlleu. Esperem poder tenir el suport de la grada per intentar sumar els 3 punts i seguir pujant posicions.

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Mireia, Marta Paez, Glòria(1), Marta Muñoz(1), Helena, Marta Carrasco, Imane, Yasmin(1), Georgina(1) i Ainoa(1).

By Lluis Macias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: