Caldes «B» vs Infantil 8-0


20180311183748_IMG_0408Derrota de l’infantil a la sempre pista complicada de Caldes de Montbui per un resultat de 8-0 al marcador. El partit arribava amb l’equip amb moltes baixes però no això no es excusa i va anar a plantejar un partit seriós en defensa, intentant aprofitar els nostres atacs. A l’inici semblava que l’equip aguantava bé els atacs locals però amb pilota la perdíem molt ràpid i això feia que els jugadors estiguessin sense aturar molts minuts i físicament feia que baixessin la intensitat. A la primera part els locals van posar-se 3-0 al marcador i els últims minuts va ser l’oportunitat dels nostres jugadors per fer algun gol que els col·loquessin en el partit però no vam aprofitar les ocasions generades. A la segona part, 7 minuts amb poca intensitat, agafant fàcilment les esquenes van fer que marquessin 5 gols que van fer que els nostres ens vinguessin abaix. L’equip va seguir lluitant per fer algun gol sobretot a les botes d’Arnau però no ho vam aconseguir. Com sempre es diu els partits que perds són els que més conclusions és poder treure, ara només quedar seguir treballant i intentar tenir menys errors. El pròxim partit serà a casa el 25 de Març contra l’Iris de Badalona on esperem recuperar efectius.

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Cristian, Àlex G, Guim, Carlos, Arnau, Adria C i Guillem.

By Lluis Macias

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: