Cadet “B” vs Atlètic Vidreres 4-4

image1 (11)El Cadet “B” empata a casa, 4-4, en un partit que guanyava per 3-1. La primera part va ser per als nostres amb gols de Guillem i Gorin per partida doble i, en un rebot d’una falta als visitants feien el primer. Semblava que els tres punts es quedaven a casa però no va ser així. Una errada greu des de la banqueta,  es que no es va saber gestionar el resultat. No es va saber tenir la pilota amb possessions llargues i encara que van gaudir de diverses ocasions de gol, només Gorin aconseguia l’únic gol en tota la segona part. El rival feia mal en xuts des de la llarga distancia i aconseguia empatar rl partit a falta de pocs minuts per acabar.

El cadet “B” ha perdut una oportunitat d’or per poder situar-se en llocs d’ascens que ara  ocupa l’Arenys amb 5 punts per sobre. A seguir treballant que dels errors s’aprèn. Molts ànims, la temporada es molt llarga.
By Marc Bruguera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: