Arenys de Munt vs Juvenil «A» 1-4

WhatsApp Image 2018-03-12 at 15.23.58El juvenil s’emporta els tres punts del partit contra l’Arenys de Munt, en un partit avorrit i amb poc futbol sala. Els arenyencs, últims classificats, van plantejar un partit amb una defensa molt tancada i donant la iniciativa als nostres que van intentar superar la defensa amb un bon ritme i velocitat però poc a poc el partit es convertia en un joc lent i amb poca intensitat. La primera part va acabar 0-1 amb gol de Elias en una jugada individual de banda.

La represa va ser molt més bona. Després de les indicacions al vestuari, els groc i negres van sortir amb molta més ambició, velocitat de pilota i positivisme per intentar no caure en el joc del rival i Elias va aconseguir marcar el segon mitjançat una jugada de corner. Van retallar distàncies els locals amb una jugada de corner que va sorprendre a Pol per baix però pocs minuts després, Sergio Vivas va marcar el tercer després d’una gran combinació amb Oriol Roy. Els arenyencs van sortir de cinc per intentar remuntar el partit però va ser contrarestat amb el joc de cinc dels nostres per intentar tenir la pilota i també fer sortir la seva defensa rival. Decisió que va sortir efecte, ja que van passar els minuts i Sergio Vivas va aconseguir marcar el quart i definitiu gol amb una bona assistència de Elias.

Quarta victòria consecutiva del juvenil que continua en la quarta posició de lliga a 10 punts del líder però un partit menys que disputarà aquest proper diumenge a casa davant del Mollet. Passi el que passi, aquests joves jugadors estan fent una gran temporada i recordem que la majoria de jugadors son de primer o segon any, i encara els hi queda un altre any de juvenils. Gràcies com sempre a totes les famílies per acompanyar-nos des de la grada.

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir(2), Oriol Roy, Victor Jordà, Abel Rangel, Adrià Dorca, Sergio Vivas(2) i José Guijarro

By Carlos Camacho

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: