Cinc Ideal Autodara Jornada 18

Cinc Ideal Jornada 18Jornada agredolça pels equips groc i negres però destaquem el següents jugador@s en aquesta jornada 18 de lliga:

  • Gerard Morillas (Aleví “A”): a vegades ens oblidem del gran porter que tenim a l’Aleví i es perquè aquest any no està tenint tanta feina ja que l’equip funciona defensivament molt be però avui tenien un partit molt complicat contra el tercer classificat i ha quan tenia que aparèixer i ho ha fet i amb una actuació molt destacada. Molt de futur en el club.
  • Gloria Hidalgo (Femení): la tanca i capitana del Femení ha realitzat un partit molt complet, manant la defensa del seu equip i liderant el seu equip cap a la tercera victòria consecutiva de lliga. Ha marcat el segon gol que donava la tranquil·litat al Femení.
  • Pedro Salas (Juvenil “B”): ha estat el pulmó i cor del Juvenil “B” per donar el camí a l’empat aconseguit a la complicada pista del Touring Club, segona jornada sense conèixer la derrota. Actitud molt bona, defensa pressionat i donant sortida al seu equip en atac. Bon partit.
  • Elias Essaghir (Juvenil “A”): sense dubtes, un dels millors jugadors del club. Demostra cada cap de setmana el seu talent i la seva enorme qualitat. Avui realitza un partit molt complet davant el Arenys de Munt, amb dos gols i una assistència i fent jugar molt als seus companys. Convocat en dues vegades pel primer equip per jugar en Nacional. Ens espera un pivot amb molt futur que ens donarà moltes alegries i gran joc.
  • Guillem Moreno (Cadet “B”): cadet amb una gran evolució de joc, amb una bona tècnica jugant de pivot i d’esquenes, sap utilitzar molt be el seu cos i avui ha fet tot un recital de joc amb el seu equip. Un gol i dues assistències de gol, en l’empat a casa davant del Vidreres.

I el premi al millor entrenador pel gran progrés del seu equip es per a:

  • Lluis Macias (Femení): ha aconseguit formar un gran grup en el Femení i els resultats comencen a venir. Tercera jornada consecutiva aconseguint els tres punts que col·loquen al seu equip en mitjà taula però amb una gran sensació d’equip. Bona feina i gran progrés de l’equip.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: