Sènior «B» vs Centelles «B» 3-1

Aquest diumenge, el nostre Sènior «B», ha disputat el partit de lliga corresponent a la jornada 17, sumant 3 punts que els ajuden a seguir en la part alta de la taula classificatòria.

El partit s’ha iniciat amb un Mataró volent tenir el control de la pilota i intentar dominar el partit, apostant per una defensa pressionant.  Els de Centelles, s’han tancat a camp propi, esperant la oportunitat de sortir a la contra. El partit ha estat avorrit i feixuc, ja que cap dels dos equip acabava de mostrar un joc clar i fluit. Tot i així, els locals han aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Joel després d’una assistència de Kevin. Poc després, els visitants aprofitant un error defensiu dels locals, han aconseguit empatar el partit. Després de varis intents, els locals després d’un xut potent de Kevin, han aconseguit posar-se per davant al marcador i, amb el 2-1, hem arribat al final de la primera part.

Durant la segona part, la dinàmica ha estat pràcticament la mateixa. Els mataronins han intentat posar terra per davant en el marcador però no hi ha hagut sort. Els de Centelles seguien intentat-ho però, els nostres porters, Juan i Pau han realitzat una molt bona feina, mantenint la porteria a zero durant tota la segona part. El partit ha finalitzat amb un 3-1 a favor de l’equip local, després d’un xut directe que novament Kevin ha enfonsat dins la porteria contraria.

Seguim treballant, seguim sumant. 1,2,3 Mataró!
Nerea Álvarez

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: