Infantil vs Manent Rambla “B” 1-4

WhatsApp Image 2018-03-04 at 10.45.30Segona derrota consecutiva contra el Manent de Santa Coloma per 1 a 4 al marcador. El partit començava amb els mataronins ben col·locats a la pista, buscant el contraatac sobretot en els peus d’Adrià Gonzalez, i ocasions van tenir, moltes, però no les vam saber materialitzar, i com tothom sap, quan perdones ho acabes pagant i els visitants es van avançar al marcador. L’equip ho va seguir intentant de tots els costats, amb xuts del mateix Adri, Arnau i Carlos, però no teníem el dia, i vam marxar amb el resultat d’1 a 0 al descans.

La segona part l’equip va pujar línies intentant recuperar la pilota el mes a prop de l’àrea rival possible, però un error defensiu va posar el 0-2 a l’Eusebi Millan, pocs minuts més tard, Adri va marcar l’1-2 més de ràbia que de joc, però feia que tinguéssim alguna possibilitat de lluitar pel partit. Quan falten 10 minuts i ja amb la baixada d’intensitat de l’equip, els visitats de Santa Coloma de Gramanet van posar l’1 a 3 per deixar el partit molt difícil, i ja al final van tenir temps de fer un quart gol.

Derrota de les que fan mal però no és podem oblidar del treball que estan realitzant aquesta temporada, ara hem entrat en una dinàmica negativa però n’estic segur que sortirem i donarem canya la resta de temporada.

1, 2, 3 Mataró!

Lluis Macias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: