Femení vs Futsal Arenys de Mar 3-0

WhatsApp Image 2018-03-05 at 09.53.04.jpegSegona victòria consecutiva i tercera jornada sense conèixer la derrota de les noies de Lluís i Andrés amb un resultat de 3-0 amb l’Arenys de Mar. El partit començava amb les 4 jugadores de pista molt endollades i amb ganes de posar-se per davant el marcador, i després d’errar un parell d’ocasions Yasmin a passada d’Ainoa posava l’1-0 al marcador. Després dels canvis l’equip va baixar la intensitat inicial, i les jugadores d’Arenys van intentar aprofitar-ho però es van trobar amb una gran Mireia sota pals demostrant el seu gran moment de forma, i així es va arribar al descans.

La segona part va començar una mica com el final de la primera, les visitants tenien ocasions però en aquest cop Marta Paez, en el seu debut amb l’equip feia bones parades per seguir mantenint la portaria a 0. A mesura que passaven els minuts i els pocs canvis de les visitants es notava reflectit en la seva circulació de pilota, i nosaltres en mica al tenir tants canvis fèiem la pressió una mica més a dalt, i després d’una gran recuperació de Marta Carrasco donava la pilota al segon pal perquè Ainoa a plaer posés el 2 a 0 al marcador. A partir d’aquí van atacar les visitants de 5 buscant un gol que les posés al partit, però una gran defensa de 5 ben marcada per Glòria feia que les seves oportunitats no donéssim perill, pocs minuts abans de final Ainoa tallava una passada i marcava des de la nostra pista per posar el 3 a 0 final. Gran partit de totes les jugadores per seguir sumant i això no para ara anirem diumenge que ve a la pista del Premià de Mar per intentar seguir amb la bona dinàmica agafada per l’equip.

La fotografia és de Marta Paez, nova incorporació de l’equip.

1, 2, 3 Mataró!

Lluis Macias

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: