Lliça d’Amunt vs SPALL Ciutat Mataró 5-5

image1 (10)Empat a casa d’uns dels rivals directes per l’objectiu marcat per aquesta temporada. Tot i que els primers minuts van ser clarament dels grogs i negres que amb una gran jugada acabada per Chus i un gol d’abdel des de pràcticament el mig camp es posava 0-2 al minut 2 de partit. Semblava un partit fàcil pels mataronins però res més lluny el Lliçà que estava en posicions de descens lluitava per sortir-ne i ràpidament posaven l’1-2 però els mataronins estaven endollats i Capilla feia l’1-3 al minut 6. A partir d’aquí el Lliça es va centrar i va posar setge a la porteria dels de Mataró que es defensaven i sortien a la contra però perdien l’olfacte de gol. A 2 minuts del final de la primera part els del Vallés escurçaven el marcador i posaven el 2-3 amb el que es marxaria al descans.

A la segona, poc després de començar, el Lliça empataria el partit però un minut després Alex avançava de nou als de Serra. El Lliçà que volia escurçar distàncies amb els mataronins no perdien la intensitat i en una jugada discutible tornaven a empatar i sortien a jugar amb porter jugador. Últims minuts d’infart on Lluís feia el 4-5 i els del lliça empataven el partit amb joc de 5.

Mencionar un nou debut d’un juvenil, Abel Rangel que es suma a les de Sergio i Elias que havien debutat abans amb el primer equip.

Els Mataronins han de fer bo l’empat guanyant a casa la setmana que ve contra el Castellar però abans tindrem derbi a la copa contra el Futsal Mataró equip que milita a la 2 Divisió Nacional us esperem a tots!

Joan Serra

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: