Cinc Ideal Autodara Jornada 17

Cinc Ideal Jornada 17Nova jornada de lliga al Ciutat i nou cinc ideal de la jornada, composat per:

  • Oscar Gel (Juvenil “B”): el porter del Juvenil “B” va tenir una destacada actuació en la victòria del juvenil del dissabte davant del Santa Perpetua. Els entrenaments i les ganes de millorar, estan donant els seus fruits. Segueix així!!
  • Marti Borniquel (Aleví “A”): nominat per la seva gran setmana. Avui ha realitzat un partit molt complet en lliga però sobretot el premi es pel partidàs que va realitzar el dijous en la eliminatòria de copa davant del Arenys de Mar. Tot un segur darrera i fent jugar molt als seus companys. Gran jugador.
  • Juan David Valencia (Sub23): el jugador del sub23 que encara no ha acabat de trobar el seu joc en l’equip, va jugar amb el Sènior “C” el passat dissabte realitzant un gran partit i marcant el primer gol en l’empat del C davant dels segons de lliga a Horta.
  • Ainoa Montoya (Femení): tota una killer, ha marcat dos gols pel femení per guanyar al Futsal Arenys de Mar. L’últim, el tercer del seu equip, a porta buida per rematar una gran victòria del femení a casa.
  • Hector Amatller (Aleví “B”): el jugador del Aleví B ha marcat un total de cinc gols en la golejada del seu equip davant del Arenys de Mar. Ha marcat gols i també ha donar molts als seus companys. Gran partit.

I aquesta setmana, el premi pel millor entrenador es per:

  • Adrián Bazaga (Juvenil “B”): aconsegueix la tercera victòria del juvenil en lliga en els pitjors moments de l’equip, on ha tingut que prendre moltes decisions. Esperem que a partir d’ara el seu treball es noti més en els jugadors.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: