Aleví “A” vs EFS Jordi Sánchez 4-2

image1 (1)Els nostres rebien el líder de la lliga en un partit que es presentaria complicat i els nostres només els hi valia la victòria per seguir lluitant pel liderat de la lliga. El partit va començar bé quan Toni va avançar ben aviat els mataronins en acabar una jugada de banda al segon pal i no canviaria aquest resultat fins al descans.

A la segona part els visitants van apretar una mica més, però en una falta lluny de porteria, el jugador de l’aleví “B” Kevin que ja ha disputats partits amb el “A”, va sorprendre a tothom amb un gran xut. El avantatge era bo però no definitiu i els visitants van aprofitar dos errors defensius per empatar el partit a falta de cinc minuts.

Els mataronins sabent que només els hi valia una victòria, van tornar a apretar i Amai en una falta i Toni amb una gran assistència de Marc en la última jugada del partit van deixar el 4-2 final al marcador.

Un resultat que ens deixa a dos punts del mateix Jordi Sànchez que encara depenen d’ells mateixos si volen ser campions però amb la pressió d’estar lluitant fins l’última jornada ja que de ben segur els nostres no voldran afluixar.

Aquest dijous els nostres reben la visita de l’Arenys de Mar “A”, equip de divisió d’honor per jugar una nova ronda de Copa Catalunya, on volen seguir donant sorpreses a tothom. I, el cap de setmana visitaran la pista del Canet FS, una pista sempre complicada.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau, Albert, Amai (1), Toni (2), Kevin (1), Marc i Roger.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: