Montsant vs Cadet “A” 4-0

20180225_102543.jpgEl cadet “A” tenia el passat diumenge un partit molt difícil davant el quart classificat, el Montsant. Els nostres es desplaçaven a primera hora del matí a Barcelona amb les baixes de Jan, Nico i Campà.

L’arribada va ser una mica accidentada, però malgrat el poc temps per escalfar els nostres van sortir molt endollats. La possessió de la pilota era per nosaltres, tot i que les primeres ocasions van ser pels locals, i entre els pals i Ernest les van desbaratar. A poc a poc els nostres van anar creient-se que podien fer mal i van tenir el control del partit, gaudint de bones ocasions i dos molt clares que es van estavellar al pal. Però l’encert no és el nostre fort, i ja gairebé a les acaballes de la primera part, una jugada mal pressionada dels nostres va significar l’1-0 pels locals amb el que vam marxar al descans.

Durant el descans es va repassar les premisses per intentar anotar i es va haver de lamentar la baixa de Raül que requeia de les seves molèsties. La segona part va ser calcada a la segona, amb els locals deixant-nos la iniciativa i nosaltres tenint les millors ocasions, però sense anotar. I és clar quan perdones…. Durant la part es van veure tres gols més dels locals, el segon per una mala lluita de la pilota, el tercer per no cobrir bé en un corner i el quart ja a l’últim minut per no ser intensos i deixar girar un jugador. Res de nou, els típics gols que seguim encaixant, i que cal seguir treballant per ser més forts defensivament.

Una llàstima el resultat perquè novament es va veure l’equip competint i a una pista molt difícil. Ara toca jornada de descans i tenim 4 sessions per preparar el partit contra el manlleu, un rival que vam guanyar a l’anada i tindrà totes les ganes de revenja possibles.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: