Ullastrell vs Sènior Femení 0-2

whatsapp-image-2018-02-25-at-23-04-53.jpegVictòria del Femení a la complicada pista de l’Ullastrell per 0-2 al marcador. Era un partit difícil sobretot per les condicions de la pista, sent diumenge a un horari poc habitual i amb la sorpresa de ser 5 jugadores l’equip rival. Les noies de Lluís i Andrés no van fer un gran partit ni molt menys, però l’equip local no ho va posar fàcil i Mireia va estar encertada sota pals durant el partit. Els gols van venir a la segona part, primer Yasmin fent una gran jugada amb Ari i a 10 minuts pel final Georgina a passada de Marta Carrasco donava tranquil·litat. Partit on el més positiu és el resultat està clar, però, ara són dues jornades sense perdre i hem d’anar cap a dalt, ja que la pròxima setmana rebem al difícil Futsal Arenys de Mar. Som-hi noies!!

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Mireia, Gloria, Marta Muñoz, Helena, Marta Carrasco, Ari, Yasmin(1), Miriam, Georgina(1) i Ainoa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: