Montcada “B” vs Juvenil “A” 0-4

WhatsApp Image 2018-02-26 at 19.54.41Partit molt complet del juvenil entrenat per Carlos Camacho a Montcada. Els groc i negres que es desplaçaven a Montcada amb només dos canvis amb les baixes de Andrés, Elias i Guillem, van plantejar un partit molt defensiu en una pista molt complicada.

Els joves jugadors mataronins van realitzar un autèntic partidàs. Molt segurs en defensa amb moltes ajudes i cobertures i ben dirigits pels tanques de l’equip. I a més, es va sumar el gran partit de Pol Piñol a la porteria que va deixar per segona jornada consecutiva la porteria a 0. Però per guanyar el partit, també feia falta atacar i aquí es on van donar tot un recital de sortides de pressió, sortint una i un altre vegada amb grans combinacions en curt i alguna jugada en llarga ja habitual en els últims partits.

El primer va arribar després d’una jugada de estratègia des del corner que va rematar al segon pal en Sergio Vivas. El segon gol va ser obra de José Guijarro després d’aprofitar un bon contraatac i finalment abans de finalitzar la primera part, Sergio Vivas va marcar el seu segon gol en una contra portada per Oriol Roy.

A la segona part, es va defensar el resultat i no es va tenir tant frescura per sortir de pressió. Els de Montcada, que no van jugar en cap moment de cinc, van intentar retallar distàncies però es van topar en un inspirat Pol a la porteria. Sergio Vivas en una contra va marcar el quart després de regatejar al porter local. Va haver temps per marcar el cinquè per obra de Pol Piñol amb un fort xut des del seu camp però que l’àrbitre no va veure que va entrar totalment la pilota.

Tres punts més per continuar sumant en lliga. La propera setmana, l’equip juga a casa el dissabte al migdia davant el Mollet.  Gràcies de nou, a tots les famílies per viatjar sempre amb l’equip i donar el seu recolzament en totes les pistes. Tots som SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ!!

Van jugar: Pol Piñol, Oriol Roy, Victor Jordà, Abel Rangel, Sergio Vivas(3), José Guijarro i Adrià Dorca.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: