Dosrius vs Sènior «B» 3-7

WhatsApp Image 2018-02-25 at 21.33.14El nostre Sènior «B», aquest cap de setmana  s’ha desplaçat a Dosrius, aper disputar el seu partit de lliga corresponent aconseguint 3 punts importantíssim a casa del primer classificat de la lliga.

Els mataronins van plantejar un partit molt seriós a la pista del Dosrius. Van iniciar el matx amb una defensa mitja pista que mica en mica va anar pujant aconseguint ofegar al rival a camp propi. D’aquesta manera els mataronins van aconseguir inaugurar el marcador amb el gol de Kevin al minut 6. Poc després al minut 7 Pol Roy va afegir-se aconseguint posar el 0-2 a favor dels mataronins.

Tot i així, els de Dosrius seguien lluitant i poc després al minut 9 van aconseguir escurçar distàncies posant l’ 1-2 al marcador. Els de Mataró no van perdre la concentració i just després de la sacada del mig, Kevin tornava a marcar gol que mantenia als visitants amb una avantatge importantíssima. Els de Mataró, seguien ofegant al rival i van tancar la primera part amb un 2-4 a favor, després del gol que els locals es van fer en pròpia porta.

A l’inici de la segona part, els mataronins van començar conservadors i van tornar a plantar una defensa a mitja pista, tot i que va durar poc, ja que, els mataronins van trobar el punt a l’equip local i van optar per la presió durant gairebé tota la segona part.

L’equip local no tirava la tovallola, tot i les ocasions dels groc i negres. Pol Roy al minut 37 va posar el 5-2 al marcador novament amb una jugada elaborada que finalitzava amb una passada al segon pal. Els de Dosrius, però, van respondre i al minut 38 van aconseguir sumar un altre gol al seu compte, 3-5.

I ja als últims compassos del partit, al minut 44 Kevin va posar el 3-6 al marcador amb un xut potent des del corner de pista pròpia que va enfonsar del tot a l’equip local.

La guinda del pastís la posar Arnau Roig amb una jugada d’1 contra 1 en banda que va finalitzar amb gol, i va posar punt i final al partit amb un 3-7 a favor dels groc i negres.

Cal destacar en aquesta jornada el gran partit de Kevin Cebrian i la gran aportació d’el juvenil Abel Rangel que va fer un partit impecable. L’altre juvenil, Elias Essaghir, no va poder jugar degut a un cop fortuït que va rebre a l’escalfament. Desitgem una ràpida recuperació.

Seguim treballant!! 1,2,3 Mataró!!

Golejadors: Kevin (3), Pol Roy (2), Arnau (1) i un a PP de l’equip contrari.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: