Cadet «B» vs Canet 5-1

image1El Cadet “B” superava aquest cap de setmana el Canet amb claredat i solvència, i es queda a tant sols 3 punts de les zona d’ascens. De moment, del que va de temporada, aquest partit sense dubte es el millor partit d’aquest Cadet “B” que dirigeixen en Marc Bruguera i en Paco Bruguera.

Partit seriós de principi a fi, dominat amb claredat i controlant els tempos del joc. Amb una gran defensa, al rival va tenir poques oportunitats. Gran desplegament ofensiu. Possessions llargues de pilota i molt de joc col.lectiu. L’equip va ser UN. Aitor va obrir el marcador rematant sol al segon pal en el minut 5, i Octavi en el 7 feia al segon. L’única errada en defensa dels nostres ens va costar car i en el 12 ficaven el Canet en el seu primer i únic gol del partit. Moltes ocasions pels nostres i algunes arribades sense perill. Gràcies al porter del Infantil Cristian que va fer autentiques parades, poques, però providencials. Octavi al final de la primera part feia un autèntic golàs per tot l’escaire.

La segona part va ser idèntica a la primera, i Gorin, en una jugada individual per banda, feia al quart en el 32. I el mateix Gorin feia al cinquè, quant el rival estava jugant de cinc.
Moltes felicitats a tot l’equip. Ara toca seguir treballant de valent per intentar assolir el vostre objectiu, que us el mereixeu. Felicitats a Pol Castany que ha entrat aquesta setmana en el cinc ideal de la jornada del club.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: