Cinc Ideal Autodara Jornada 16

Cinc Ideal Jornada 16Restaurant – Cafetería Autodara patrocina el cinc ideal d’aquesta jornada amb els millors jugadors del club. Format per:

  • Pol Piñol (Juvenil «A»): el porter del juvenil està en un moment impressionat. Després de debutar amb el primer equip, porta dos partits amb el juvenil deixant la porteria a cero. Aquesta jornada va mantenir al seu equip en el partit a la segona part amb les seves grans intervencions. Fins i tot, va marcar un gol que l’àrbitre no va veure que va entrar.
  • Pol Castany (Cadet «B»): partit molt complet contra el Canet. El seu equip va guanyar amb claredat mostrant una gran evolució en el seu joc. Manté a l’equip i fa jugar al resta dels seus companys. Gran jugador.
  • Abderrahim El Merrouni (Sènior «A»): més conegut com a «Abdel», porta jornades realitzant grans partits amb un gran treball defensiu i una bona linia ofensiva. Avui ha marcat dos gols en la victòria del primer equip davant un rival directe, el Lloret. Premi a la constància.
  • Kevin Cebrián (Sènior «B»): el jugador del filial, va realitzar tota una demostració ofensiva i defensiva a la pista del líder, el Dosrius. Amb una gran intensitat i un nivell molt alt, va ser un dels puntals per guanyar a casa del líder. Va ser autor de tres gols.
  • Toni Rodriguez (Aleví «A»): jugador amb molta molta projecció. Hàbil amb la pilota, molt intens en la seva defensa, té gol i sobretot, fa jugar a la resta dels seus companys. Un jugador molt complet. Ha marcat dos gols avui en la victòria del seu equip davant el líder, el Jordi Sanchez.

I aquesta setmana, el premi al millor entrenador es per:

  • Nerea Alvarez (Sènior «B»): després d’una primera volta una mica irregular, la seva feina ha començat a donar els seus fruits. Això i la seva pressa de decisions per afrontar un partit molt important davant del Dosrius. Ha dirigit des de la banqueta al seu equip a una victòria que els col·loca tercers a 3 punts del líder.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: