Sant Julià de Ramis vs Cadet «B» 4-2

image1.jpegGran partit del Cadet “B” davant al líder de la categoria, diumenge passat a Sant Julià de Ramis. Un partit on els jugadors, tècnics i afició van gaudir molt. Els nostres van fer un partit molt seriós on tot l’equip era un. Molt bona defensa a mitja pista donant la pilota al rival i aprofitant les seves oportunitats en atac. Els dos gols, després de totes les ocasions creades, semblen poca cosa però davant hi havia un gran equip.  Octavi feia el primer gol en una falta directa, i als locals responien al cap d’uns minuts amb un golàs de volea. Primera part amb ocasions per tots dos equips on en l’ultima jugada de la primera part, Erik feia el segon pels de Mataró. 1-2.
La segona part va ser una copia de la primera però una errada en una jugada d’estratègia feia que els locals empatessin el partit. El partit estava emocionant i la sort es va decantar pels de casa que van aconseguir fer al tercer i al quart gol amb un fort xut creuat i amb una jugada per banda acabada amb un jugador al segon pal.

Els dos equips van sortir satisfets pel treball realitzat i els nostres van agafar moral, tot i la derrota, per afrontar el següent partit a casa davant el Canet, rival directe per la lluita per l’ascens.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: