Cadet «A» vs Vic 2-6

El cadet «A» tenia el passat dissabte el primer partit a casa davant un rival difícil com és el Futsal Vic. Al partit l’equip arribava amb les baixes de Campà, Ferran i Jan; però amb l’alta d’Aksel i l’ajuda d’Aitor del Cadet «B».

El partit va començar amb els nostres conscients que calia donar molta intensitat doncs l’equip visitant tenia només dos canvis, i nosaltres 6. Per tant vam començar pressionant, per intentar robar pilotes a dalt, però no era possible doncs el Vic sortia molt bé de pressió amb les paral•leles. El joc estava molt igualat i semblava que qualsevol equip podia marcar, fins que una errada en la construcció de la jugada va permetre que el Vic s’avancés al marcador. Tot i això, els nostres no van tirar la tovallola, i amb un bon joc amb el pivot van començar a trobar ocasions fins a poder empatar. La jugada del gol va venir d’una bona combinació entre Aksel i Mario que aquest últim va deixar després que el primer li deixes amb un magistral tacó. Ja gairebé al final de la primera part, quan els nostres ho estaven passant pitjor defensivament parlant, el Vic va tornar a avançar-se al marcador per marxar 1-2 al descans.

Aquest gol va ser molt psicològic, i els nostres no van aixecar el cap, realment la xerrada de la mitja part no va servir i en un tres i no res després que xiules l’àrbitre vam veure com el Vic es va distanciar amb dos gols més fins a l’1-4. Amb aquesta diferència ens vam posar a jugar de 5 i vam sorprendre doncs en la primera jugada ens vam col•locar 2-4, gràcies a una bona jugada col•lectiva que va definir Mario. Amb això els visitants van demanar un temps mort, per manar pressió i impedir que ens col•loquéssim de 5. Tot i superar la pressió i poder seguir jugant de 5 les errades en la circulació van condemnar les esperances de remuntada. El Vic va anotar dos gols a les acaballes del partit amb el qual van establir el definitiu 2-6.

Partit de dues cares el que vam veure, la primera part on l’equip va lluitar i va igualar el joc dels visitants, però una segona on no va estar a l’altura, molt tou en defensa i abusant de les individualitats. Molta feina a fer li queda al cadet A si vol tirar la temporada endavant, però on a vegades hem vist que té nivell per competir. Només cal que l’equip s’ho cregui, i sobretot que treballi com equip. 1,2,3 Mataró!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: