Infantil vs Santvicentí 3-1

20180218113455_IMG_0061Nova victòria dels nois dirigits per Pol i Lluís contra un dels rivals directes per 3 gols a 1. El partit arribava amb 7 baixes de l’equip però amb la incorporació d’Amai, Gerard i Albert de l’Aleví A. La primera part va ser completament de color groc i negre, amb bones ocasions per marcar però en defensa no estàvem igual i Àlex va haver de fer alguna gran intervenció a la porteria. Després d’ocasions per ambdós costats va ser Adrià Gonzaález qui va posar l’1 a 0 al marcador d’un bon contraatac dels mataronins. Pocs minuts més tard, Arnau, que està en un gran moment de forma, va posar el 2-0 al marcador sense angle per sota les cames del porter. Quan tot semblava que aniríem amb aquest resultat al descans, Albert, un dels jugadors alevins que van venir a donar un cop de mà va fer una jugada individual de crack per posar el 3-0 al marcador.

La segona part l’equip no va tenir la mateixa frescor per atacar, sobretot per la pressió a ¾ de pista dels nostres veïns de Sant Vicenç, però així i tot es va veure un gran Gerard a porteria i va rebre un gol on no va poder fer res, i així va acabar el partit.

Gran partit de tots els jugadors per continuar amb la ratxa de 4 jornades consecutives sense perdre, felicitar als tres jugadors de l’Aleví que van estar a un gran nivell i esperem recuperar efectius per la pròxima jornada, ja que juguem contra un dels rivals directes per les nostres posicions, el Sant Julià de Ramis.

Van jugar: Àlex O, Gerard, Adri C, Amai, Guim, Arnau(1), Alex G, Adri G(1) i Albert(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: