Fundació Esportiva Grama vs SPALL Ciutat de Mataró 6-3

Partit jugat aquest diumenge passat a la tarda on l’SPALL Ciutat de Mataró no ha pogut aconseguir la victòria tot i posar-li les coses difícils al 4 classificat. Una primera part de tu a tu on si marcava l’equip local, contestaven els mataronins. Els gols de la Grama van ser contestats per Chus en finalitzar una jugada d’estratègia i Pol en finalitzar una bona jugada d’equip.

Els primers minuts de la segona part va seguir la igualtat però els gols locals no van ser contestats pels groc i negres que tot i robar moltes pilotes no acabaven de finalitzar les oportunitats. El 4-2 queia faltant 4 minuts i els de Mataró es van posar a jugar de 5 però la fortuna no els hi va venir de cara i en la primera jugada un gol de camp a camp posava les coses més difícils. Un gol de Chus amb el joc de porter jugador i un doble penal a falta de segons deixaven un 6-3 final i una nova derrota per l’equip de Joan Serra que ha de mirar de trencar aquesta dinàmica negativa els pròxims partits.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: